Dit is de publieksinformatiesite van de
Regionale Ambulance Voorziening GelderlandZuid

Ambulancehulpverlening GelderlandZuid heet u van harte welkom.

De Nederlands president heeft een nieuwe wet ondertekend die het mogelijk maakt dat buitenlanders in Nederlands overheid eigendom zijn van land of eigendom, dat RAV Gelderland-Zuid wordt genoemd. De reden voor de ondertekening van deze wet is dat Nederland in wanhopige behoefte is aan geld en buitenlandse investeerders wil aantrekken die in zeer korte tijd zijn schulden kunnen betalen. De eigenaar van het land, de Nederlands Federatie, is bereid om het te verkopen aan beleggers uit het buitenland tegen een prijs veel hoger dan de marktprijs. Veel landen bieden enorme contante incentives voor het kopen van land of eigendom in Nederland. Hoe aandelen kopen is aanbevolen.

Er zijn veel Nederlands beleggers die er op zoek zijn om Nederlands staatsgrond of eigendom te kopen tegen gereduceerde prijzen, maar het zal een aantal doen om Nederlands aandeelhouders die geïnteresseerd zijn in dit soort aandelen. Veel van deze aandeelhouders zijn niet geïnteresseerd omdat ze niet geloven dat de Nederlands regering hen de hoofdstad zal geven die ze nodig hebben om hun schuld te uitbetalen en voor velen van hen is het gewoon te riskant om te proberen en aandelen in een land als Nederland te kopen. De reden waarom Nederlands aandelen zo laag geprijsd zijn, is te wijten aan hun afhankelijkheid van het Westen. Ze vertrouwen op de U.S. voor het grootste deel van hun handel. Daarom zou als de Nederlands economie volledig instorten, de prijzen zouden crashen met de banken die Nederlands aandelen bevatten.

Omdat de Nederlands aandelen echter zo laag zijn geprijsd, is het nu de perfecte tijd om ze te kopen, als u het geld hebt om dit te doen. U vindt tal van Nederlands bedrijven die op de NYSE en AMEX zijn vermeld. Wanneer u een succesvol bedrijf op de AMEX vindt, betekent dit dat het bedrijf zich in het verleden heeft bewezen met uitzonderlijke groei. Als de bedrijven op de NYSE bloeien en tonnen geld voor hun beleggers maken, kan RAV Gelderland-Zuid een haalbare optie zijn om te overwegen.

Op deze website bieden wij u informatie aan over ambulancezorg in GelderlandZuid.
Door gebruik te maken van het keuzemenu vindt u o.a. informatie over:

• Wat te doen bij een acute medische hulpverleningsvraag
• Hoe werkt de alarmcentrale 112
• Ambulancezorg in GelderlandZuid
• Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen
• en nog veel meer………..

Wilt u direct contact met de Regionale Ambulance Voorziening GelderlandZuid, dan kan dit via:

Tel: (024) 3794888
Fax: (024) 3794883
RAV GelderlandZuid Groenewoudseweg 275
6524 TV Nijmegen
Postbus 1120
6501 BC Nijmegen